Inschrijven – Huisartsenpraktijk Lemelerveld – Lemelerveld

Welkom bij Huisartsenpraktijk Lemelerveld

Welkom op de website van onze huisartsenpraktijk. We hopen dat we u met deze webpagina's nog beter kunnen informeren over de praktijk.

Missie

Huisartsenpraktijk Lemelerveld staat voor toegankelijke en hoog kwalitatieve eerstelijns huisartsengeneeskundige zorg in en rond Lemelerveld geënt op de richtlijnen van onze beroepsgroep.

Visie

Laagdrempelige en toegankelijke diagnostische, therapeutische en preventieve medische zorg. Waarbij de patiënt centraal staat en persoonlijke verlangens en wensen van de patiënt worden gerespecteerd.

 

Inschrijven

We streven ernaar alleen patiënten in te schrijven die wonen op een locatie die met maximaal 15 minuten rijden te bereiken is. Als er een andere huisartsenpraktijk dichterbij is moet u zich laten overschrijven zoals mensen die verhuizen naar Ommen of Raalte.

We zijn aangesloten bij het LSP: Het Landelijk Schakelpunt is een zorginfrastructuur. Zorgaanbieders kunnen aansluiten op dit ‘netwerk’ om medische gegevens van hun patiënten digitaal met elkaar te delen – 24 uur per dag, 7 dagen per week. Het Landelijk Schakelpunt is speciaal hiervoor ontwikkeld en beveiligd.

Klik hier voor het toestemmingsformulier, graag ontvangen wij deze getekend van u met een kopie van uw ID.

Klik hier voor het inschrijfformulier.