Nieuwe collega – Huisartsenpraktijk Lemelerveld – Lemelerveld
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Lemelerveld
Vilstersestraat 37 8152 AA
Lemelerveld

Terug naar overzicht

Nieuwe collega

Een nieuwe collega en een nieuwe functie in onze huisartsenpraktijk

 

Ondanks de bijzondere tijd door de coronacrisis, waar we in de huisartsenpraktijk zeker nog mee van doen hebben, zijn er ook nieuwe ontwikkelingen gaande in de praktijk!

 

Wiea Nijhoff gaat per 1 september starten met een 2 jarige studie tot Verpleegkundig Specialist. Dit is een nieuwe functie in onze huisartsenpraktijk.

Een Verpleegkundig Specialist combineert verpleegkundige handelingen met medische handelingen. Een Verpleegkundig Specialist mag een diagnose stellen en een behandeling in gang zetten. Dit alles in samenspraak met u als patiënt en onder supervisie van uw huisarts.

Naast haar verpleegkundige ervaring zal zij bepaalde medische handelingen overnemen van de huisarts. Door de groeiende vraag in de zorg is dit een goede aanvulling in de praktijk.

In het begin zal zij hoofdzakelijk stage lopen bij Dr. v. Ittersum.

Uiteindelijk zal zij zich specialiseren in de complexe zorg rondom de oudere patiënt en een eigen spreekuur draaien met veel voorkomende kwalen.

Per 1 juli is Sandra Bredewold bij ons begonnen als Praktijkondersteuner-somatiek (POH-s). Hieronder zal zij zich zelf even voorstellen:

Mijn naam is Sandra Bredewold. Ik woon samen met mijn man en drie kinderen in Ommen. Sinds 2011 ben ik praktijkverpleegkundige. Na een aantal jaren in Nijverdal te hebben gewerkt, werk in nu vanaf 1 juli in Lemelerveld.

Ik kan zeggen de eerste indruk is goed! Wie weet tot ziens in de praktijk!

Sandra zal het spreekuur van Wiea Nijhoff per 1 september definitief overnemen.

Samen met Kim Maat, onze huidige POH-s, zijn zij verantwoordelijk voor het begeleiden van de chronische patiënten in onze praktijk, ouderenzorg en begeleiden ze mensen in het stoppen met roken.

Wij wensen u allen een hele fijne zomervakantie!

Met vriendelijke groet,

De medewerkers van Huisartsenpraktijk Lemelerveld

Publicatiedatum: 17-05-2021