Praktijkoverdracht – Huisartsenpraktijk Lemelerveld – Lemelerveld

Welkom bij Huisartsenpraktijk Lemelerveld

Welkom op de website van onze huisartsenpraktijk. We hopen dat we u met deze webpagina's nog beter kunnen informeren over de praktijk.

Missie

Huisartsenpraktijk Lemelerveld staat voor toegankelijke en hoog kwalitatieve eerstelijns huisartsengeneeskundige zorg in en rond Lemelerveld geënt op de richtlijnen van onze beroepsgroep.

Laagdrempelige en toegankelijke diagnostische, therapeutische en preventieve medische zorg. Waarbij de patiënt centraal staat en persoonlijke verlangens en wensen van de patiënt worden gerespecteerd.

 

Terug naar overzicht

Praktijkoverdracht

Met pijn in het hart zal ik na ruim 22 jaar in januari stoppen als (praktijkhoudend) huisarts in Lemelerveld. In Wytze de Brouwer heb ik een fijne opvolger gevonden. Stoppen, maar nog niet weg. Na een pauze in december zal ik vanaf januari nog wel 2 dagen per week  doorwerken als ‘hulp’ huisarts. Bijzondere dank aan iedereen voor de steun die ik afgelopen jaar mocht ervaren.

Wieb van der Veen 

Na 2 jaar werkzaam te zijn geweest als vaste waarnemend huisarts zal ik per 1 januari 2023 de praktijk van dokter van der Veen overnemen. Voor degenen die mij nog niet kennen zal ik mijzelf kort voorstellen. Mijn naam is Wytze de Brouwer. Een Friese naam maar geboren en opgegroeid in Twente. De specialisatie tot huisarts heb ik voltooid in Utrecht en ben vervolgens neergestreken in Zwolle, waar ik nu met mijn vriendin en twee dochters (4 en 1 jaar oud) woon. Ik vind het belangrijk om als huisarts een vertrouwd gezicht te zijn en ik kijk er naar uit om komende jaren dit vertrouwde gezicht te worden in Lemelerveld.

 Wytze de Brouwer

Publicatiedatum: 05-12-2022