Vrijdag 1 juli is de praktijk gesloten!! – Huisartsenpraktijk Lemelerveld – Lemelerveld

Welkom bij Huisartsenpraktijk Lemelerveld

Welkom op de website van onze huisartsenpraktijk. We hopen dat we u met deze webpagina's nog beter kunnen informeren over de praktijk.

Missie

Huisartsenpraktijk Lemelerveld staat voor toegankelijke en hoog kwalitatieve eerstelijns huisartsengeneeskundige zorg in en rond Lemelerveld geënt op de richtlijnen van onze beroepsgroep.

Laagdrempelige en toegankelijke diagnostische, therapeutische en preventieve medische zorg. Waarbij de patiënt centraal staat en persoonlijke verlangens en wensen van de patiënt worden gerespecteerd.

 

Terug naar overzicht

Vrijdag 1 juli is de praktijk gesloten!!

Vrijdag 1 juli is het landelijke manifest huisartsenzorg op het Malieveld in Den Haag. Die dag is onze praktijk alleen bereikbaar voor spoedzorg.

 

  • Heeft u gezondheidsklachten? Kijk eerst op thuisarts.nl.
  • Bestel tijdig vóór 1 juli uw herhaalmedicatie
  • Heeft u klachten die niet kunnen wachten tot maandag? Neem dan contact op met de huisartsenpost.
  • U moet altijd eerst bellen: 0900 – 333 6 333.Vanwege beperkte bezetting kan het druk zijn op de huisartsenpost. Daardoor kan het langer duren voordat u te woord wordt gestaan. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Waarom een actiedag?

De huisartsenzorg staat onder grote druk. De vraag naar huisartsenzorg groeit en de huisarts krijgt er steeds meer taken bij. Het aantal nieuwe huisartsen groeit niet mee. Dit gaat ten koste van de zorg voor patiënten en het werkplezier van de huisarts. Daarom willen we nu een duidelijk signaal afgeven: behoud de huisartsenzorg!

 

Publicatiedatum: 23-06-2022